Logo
PRAVILNIK O REKLAMACIJI

Prilikom kupovine preko web shopa www.cruxpure.rs, kupci imaju pravo na reklamaciju proizvoda i odustajanje od kupovine. U daljem tekstu nalaze se uputstva o proceduri.

 

Kako da reklamirate proizvod?

 

Ako primetite da proizvod koji ste kupili od nas nije onakav kakav bi trebao biti ili ako nije ispravan, imate pravo da ga reklamirate. Možete reklamirati bilo koji proizvod kupljen na našem web shopu. 

 

Kada želite da reklamirate proizvod ili odustanete od kupovine, potrebno je da nas prvo kontaktirate, a zatim proizvod vratite u stanju u kom ste ga primili. Detaljne informacije o postupku vraćanja proizvoda, uključujući adresu na koju treba poslati proizvod i oblik u kojem proizvod treba biti zapakovan, biće vam pružene kada nas kontaktirate.

 

Postupak reklamacije

 

Kontaktirajte nas putem e-maila na info@cruxpure.rs ili nas pozovite na sledeći broj telefona: 069 51 57 530. Obavestićemo vas o daljem postupku i kako da nam pošaljete proizvod nazad.

 

Šta se dešava nakon što izvršite reklamaciju?

 

Proverićemo vašu reklamaciju i, ako je opravdana, ponudićemo vam zamenu proizvoda ili povrat novca. O svim odlukama ćemo vas obavestiti i dogovoriti najbolji način da rešimo situaciju.

 

Rok za podnošenje reklamacije – 14 dana od dana dostavaljanja ili preuzimanja proizvoda.

 

Rok za obradu reklamacije – 5 radnih dana.

 

Nakon što primimo vašu reklamaciju, naš tim će je pažljivo pregledati i obraditi. Proces obrade reklamacije trudićemo se da završimo u najkraćem mogućem roku, a o ishodu ćemo vas obavestiti bez odlaganja, obično unutar 5 radnih dana od prijema reklamiranog proizvoda.

 

Odustajanje od kupovine

 

Imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 14 dana od kada ste dobili proizvod. Ako to želite obavestite nas putem e-maila ili pozivom na broj 069 51 57 530. Pošaljite proizvod nazad u originalnom stanju i ambalaži. Ako sve bude u redu, vratićemo vam novac na način na koji ste platili ili drugačije, ako se tako dogovorimo.

 

Troškovi vezani za reklamaciju

 

Svi troškovi oko reklamacije su naša odgovornost.

Ukoliko odustanete od kupovine, troškove vraćanja proizvoda snosite Vi.

Bio Solutions DOO

Branka Bajića 9J

21000 Novi Sad

069 51 57 530

InstagramFacebook

PRIJAVITE SE NA NAŠ

NEWSLETTER

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o našim aktuelnim promocijama, popustima i novostima.