Logo
USLOVI KUPOVINE

Osnovni podaci o firmi

 

Bio Solutions DOO

Sedište: Branka Bajića 9j, 21000 Novi Sad, Srbija

Šifra i naziv delatnosti: 4799 – Ostala trgovina na malo izvan prodavnica, tezgi i pijaca

MB: 21797839

PIB: 113069674

Web: www.cruxpure.rs

Tel: +381 69 51 57 530

E-mail: team@cruxpure.rs

 

Kontakt podaci – korisnički servis 

 

Za dodatne informacije u vezi sa porudžbinom, kao i u slučaju reklamacije ili otkaza porudžbine, možete se obratiti Korisničkom servisu slanjem e-mail-a na order@cruxpure.rs ili pozivom na broj telefona 069 51 57 530 radnim danima, od ponedeljka do petka, od 08 do 16h. 

 

Sedište: Bio Solutions DOO Branka Bajića 9j, 21000 Novi Sad

 

Uslovi korišćenja 

 

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt. Bio Solutions DOO može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

 

Zaštita privatnosti korisnika

 

U ime Bio Solutions DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Bio Solutions DOO (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Prikupljanje podataka

 

Da bismo uspešno obradili pristigli kupoprodajni zahtev neophodni su nam vaši osnovni, lični podaci. Ličnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca kao što su ime i prezime, adresa e-pošte, kontakt telefon i adresa stanovanja. Internet prodavnica cruxpure.rs garantuje da neće zloupotrebljavati lične podatke dostavljene prilikom registracije ili poručivanja.

 

Podaci o korisnicima i kupcima se najstrože čuvaju i njih mogu da koriste isključivo zaposleni koji bez ovih podataka ne mogu da obavljaju posao, kao i kurirska služba koja ne može da vrši dostavu bez ovih podataka.

 

Svi podaci se automatski beleže, a oni podaci koji nisu lične prirode će biti iskorišćeni za unapređenje proizvoda i odnosa na relaciji prodavac – kupac. Takođe, ti podaci će nam pomoći da vam olakšamo buduće kupovine i da ih učinimo još sigurnijim.

 

Zaštita poverljivosti podataka o transakciji

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. 

 

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

 

Web prodavnica www.cruxpure.rs ima zaključen Ugovor sa Poštom Srbije za dostavu unutar teritorije Republike Srbije, koristeći usluge kurirske službe brze isporuke – Post Express.

 

Našim klijentima u Srbiji izašli smo u susret, pa smo fiksirali cene poštarine, pri čemu deo poštarine snosimo mi.

 

Vaša narudžbina će biti procesuirana i poslata u najkraćem roku: ako se poruči danas do 18h, biće predata kurirskoj službi za slanje sutradan. Narudžbine napravljene nakon 18h biće evidentirane sledećeg dana i poslate prekosutra.

 

Nakon potvrde o kupovini koja vam stiže na mejl, možete očekivati da će vaša pošiljka biti predata Post Express službi već sledećeg dana, u skladu sa prethodno navedenim pravilom. 

 

Nakon preuzimanja, kurirska služba vam dostavlja pošiljku. Naglašavamo da je na adresnici uvek naznačeno vreme isporuke DANAS ZA SUTRA do 19h.

 

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

 

Redovna dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 19:00 sati. Isporuke se ne vrše nedeljom. Za određena mesta, isporuke se vrše subotom. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (petak, subota ili nedelja) porudžbine se šalju u ponedeljak (ili prvog narednog radnog dana).

 

Pošiljke koje iz bilo kog razloga nisu uručene kupcu, čuvaju se 5 radnih dana od dana ostavljanja izveštaja o prispeću u pripadajućoj Pošti.

 

Važeći cenovnik usluga poštarine

 

Gramaža Cena poštarine
0-700g 300 rsd
700-1500g 350 rsd
1500-2500g 400 rsd
2500-3000g 450 rsd
Preko 3000g 500 rsd

 

*Dostava se trenutno vrši samo na teritoriji Republike Srbije.

 

Politika reklamacija

 

Prilikom kupovine preko web shopa www.cruxpure.rs, kupci imaju pravo na reklamaciju proizvoda i odustajanje od kupovine. U daljem tekstu nalaze se uputstva o proceduri.

 

Kako da reklamirate proizvod?

 

Ako primetite da proizvod koji ste kupili od nas nije onakav kakav bi trebao biti ili ako nije ispravan, imate pravo da ga reklamirate. Možete reklamirati bilo koji proizvod kupljen na našem web shopu. 

 

Kada želite da reklamirate proizvod ili odustanete od kupovine, potrebno je da nas prvo kontaktirate, a zatim proizvod vratite u stanju u kom ste ga primili. Detaljne informacije o postupku vraćanja proizvoda, uključujući adresu na koju treba poslati proizvod i oblik u kojem proizvod treba biti zapakovan, biće vam pružene kada nas kontaktirate.

 

Postupak reklamacije

 

Kontaktirajte nas putem e-maila na order@cruxpure.rs ili nas pozovite na sledeći broj telefona: 069 51 57 530. Obavestićemo vas o daljem postupku i kako da nam pošaljete proizvod nazad.

 

Šta se dešava nakon što izvršite reklamaciju?

 

Proverićemo vašu reklamaciju i, ako je opravdana, ponudićemo vam zamenu proizvoda ili povrat novca. O svim odlukama ćemo vas obavestiti i dogovoriti najbolji način da rešimo situaciju.

 

Rok za podnošenje reklamacije – 14 dana od dana dostavaljanja ili preuzimanja proizvoda.

 

Rok za obradu reklamacije – 5 radnih dana.

 

Nakon što primimo vašu reklamaciju, naš tim će je pažljivo pregledati i obraditi. Proces obrade reklamacije trudićemo se da završimo u najkraćem mogućem roku, a o ishodu ćemo vas obavestiti bez odlaganja, obično unutar 5 radnih dana od prijema reklamiranog proizvoda.

 

Odustajanje od kupovine

 

Imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 14 dana od kada ste dobili proizvod. Ako to želite obavestite nas putem e-maila ili pozivom na broj 069 51 57 530. Pošaljite proizvod nazad u originalnom stanju i ambalaži. Ako sve bude u redu, vratićemo vam novac na način na koji ste platili ili drugačije, ako se tako dogovorimo.

 

Troškovi vezani za reklamaciju:

 

  • Svi troškovi oko reklamacije su naša odgovornost.
  • Ukoliko odustanete od kupovine, troškove vraćanja proizvoda snosite Vi.

 

Izjava o konverziji

 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Povraćaj sredstava

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bio Solutions DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Izjava o PDV-u

 

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 

Prikaz proizvoda

 

U cilju prikaza i ilustracije Crux Pure proizvoda na internet stranici www.cruxpure.rs postavljena je fotografija proizvoda u originalnom pakovanju. Budući da su pakovanje proizvoda i njegov dizajn podložni izmenama, može se dogoditi da fotografija nekada ne odgovara u celosti dizajnu pakovanja Crux Pure proizvoda koji se isporučuje kupcima.

 

Prodajna cena

 

Cena Crux Pure proizvoda na internet stranici cruxpure.rs izražena je u dinarima i uključuje PDV. U slučaju akcijskih cena proizvoda, na internet stranici će biti prikazana precrtana prethodna cena proizvoda uz novu sniženu cenu, pri čemu se cena Crux Pure proizvoda formira i menja u skladu sa poslovnom politikom Bio Solutions, bez obaveze prethodne najave. 

 

Bio Solutions DOO

Branka Bajića 9J

21000 Novi Sad

069 51 57 530

InstagramFacebook

PRIJAVITE SE NA NAŠ

NEWSLETTER

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o našim aktuelnim promocijama, popustima i novostima.