Logo
DOSTAVA I POŠTARINA

Web prodavnica www.cruxpure.rs ima zaključen Ugovor sa Poštom Srbije za dostavu unutar teritorije Republike Srbije, koristeći usluge kurirske službe brze isporuke – Post Express.

 

Našim klijentima u Srbiji izašli smo u susret, pa smo fiksirali cene poštarine, pri čemu deo poštarine snosimo mi.

 

Vaša narudžbina će biti procesuirana i poslata u najkraćem roku: ako se poruči danas do 18h, biće predata kurirskoj službi za slanje sutradan. Narudžbine napravljene nakon 18h biće evidentirane sledećeg dana i poslate prekosutra.

 

Kada izaberete plaćanje pouzećem, nakon potvrde o kupovini koja vam stiže na mejl, možete očekivati da će vaša pošiljka biti predata Post Express službi već sledećeg dana, u skladu sa prethodno navedenim pravilom. Za one koji preferiraju plaćanje uplatnicom, pošiljka će biti poslata u roku od jednog do dva radna dana nakon što primimo obaveštenje o vašoj uplati.

 

Nakon preuzimanja, kurirska služba vam dostavlja pošiljku. Naglašavamo da je na adresnici uvek naznačeno vreme isporuke DANAS ZA SUTRA do 19h.

 

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

 

Redovna dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 19:00 sati. Isporuke se ne vrše nedeljom. Za određena mesta, isporuke se vrše subotom. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (petak, subota ili nedelja) porudžbine se šalju u ponedeljak (ili prvog narednog radnog dana).

 

Pošiljke koje iz bilo kog razloga nisu uručene kupcu, čuvaju se 5 radnih dana od dana ostavljanja izveštaja o prispeću u pripadajućoj Pošti.

 

 

Važeći cenovnik usluga poštarine

 

Gramaža Cena poštarine
0 – 700gr 300 rsd
700 – 1500gr 350 rsd
1500 – 2500gr 400 rsd
2500 – 3000gr 450 rsd
Preko 3000gr 500 rsd

 

*Gramaža po jedinici proizvoda je Crux Pure Collagen Peptides – 474 g, Crux Pure Ashwagadha – 174g.

*Dostava se trenutno vrši samo na teritoriji Republike Srbije.

Bio Solutions DOO

Branka Bajića 9J

21000 Novi Sad

069 51 57 530

InstagramFacebook

PRIJAVITE SE NA NAŠ

NEWSLETTER

Ukoliko želite da dobijate obaveštenja o našim aktuelnim promocijama, popustima i novostima.