fbpx

Dostava i poštarina

Web prodavnica www.cruxcollagen.com ima zaključen Ugovor sa Poštom Srbije za teritoriju Republike Srbije i koristimo usluge kurirske službe brze isporuke – Post Express.

 

Našim klijentima u Srbiji izašli smo u susret, pa smo fiksirali cene postarine, pri cemu deo postarine snosimo mi.

 

Ako je odabran način plaćanja pouzećem – nakon potvrde o kupovini koja kupcu stiže mejlom, pošiljke se predaju kurirskoj službi na slanje sutradan. Za kupce koji plaćaju uplatnicom, vreme potrebno do slanja pošiljke je jedan do dva radna dana od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati.

 

Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Naglašavamo da je na adresnici uvek naznačeno vreme isporuke DANAS ZA SUTRA do 19h.

 

Do odstupanja i produženja može doći i ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

 

Redovna dostava se vrši radnim danom od 8:00 do 19:00 sati. Isporuke se ne vrse nedeljom. Zaodredjena mesta, isporuke se vrse subotom. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (petak, subota ili nedelja) porudzbine se salju u ponedeljak (ili prvi radni dan).

 

Pošiljke koje iz bilo kog razloga nisu uručene kupcu, čuvaju se 20 radnih dana od dana ostavljanja izveštaja o prispeću u pripadajućoj Pošti.

 

Vazeci cenovnik usluga postarine

 

Broj komada Cena postarine
1 300 rsd
2 350 rsd
3 350 rsd
4 400 rsd
5 400 rsd
6 450 rsd
7 ili vise 550 rsd

 

*Dostava se trenutno vrsi samo na teritoriji Republike Srbije

*Ukoliko uplatu za proizvod vrsite preko racuna, postarinu placate u gotovini kuriru prilikom isporuke.