fbpx

Zašto je bitno poreklo goveđeg kolagena ?

Sigurno znate da postoji više vrsta kolagena, a to su goveđi, riblji, pileći, svinjski. Međutim, danas ćemo pisati o goveđem kolagenu i njegovom poreklu, iz prostog razloga zato što je Crux čist goveđi kolagen.

 

Verovatno se pitate zašto je ovo pitanje bitno, i kakve to veze ima sa vama. Odgovor je jednostavan, da bi goveđi kolagen bio 100 % siguran prirodni suplement, neophodno je da se krave kreću slobodno, da se hrane sa onim što nadju, da ne dobijaju hormone za rast i da ih odobri Ministarstvo zdravlja kao dijetetski proizvod. Naravno da Crux kolagen ispunjava sve ove uslove, na šta smo izrazito ponosni. Sve nas ovo dovodi do Cruxa i kako smo se baš odlučili za nemačku fabriku PB Leiner .

 

PB Leiner fabrika se nalazi u Nemačkoj u malom gradiću Nienburg i najveći je izvoznik kolagena u Nemačkoj, a treći najveći izvoznik u svetu. Sve su ovo bile odlične preporuke da se odlučimo za Nemačku fabriku pre nego za neke druge fabrike iz Italije, Francuske i drugih zemalja. Takođe, sam odnos ljudi iz fabrike nam je definitivno pokazao zašto je Nemačka broj 1 privreda u Evropi, i da se ne kaže bez razloga da nemački kvalitet daje najbolje rezultate.

 

Hajde da vam sada objasnimo kako se proizvodi naš Crux kolagen, koje je njegovo poreklo, zašto je Crux kolagen drugačiji od drugih i šta je njegova glavna prednost.
Krave iz kojih se dobija Crux kolagen se ne nalaze u Nemačkoj, već u Argentini i to u regionu Las Pampas koji je zbog svojih ogromnih livada i jako povoljnih vetrova uvrstio Argentinu u jednog od najboljih proizvodjača goveđeg mesa. Argentinsko goveđe meso je po mnogim mišljenjima najbolje i najkvalitetnije meso u svetu.

 

Zaključak čitave priče je sledeći : kada kupujete kolagen, budite fokusirani na njegovo poreklo, njegovog proizvođača i njegovu čistoću. Samo na taj način možete zaista pomoći vašem telu.